Inscripció al IV Congrés Internacional coupDefouet

250,00 €

La Ruta Europea del Modernisme convoca el IV Congrés Internacional coupDefouet sobre Art Nouveau. Organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Barcelona, el Congrés tindrà lloc a Barcelona del 29 de juny al 2 de juliol de 2023.

En aquesta quarta edició del Congrés coupDefouet, l’eix temàtic principal proposa abordar noves perspectives sobre el moviment Art Nouveau en relació a les identitats nacionals (art, societat i pensament). La coincidència en el temps de la construcció de les identitats nacionals esdevé motiu d'anàlisi i reflexió des de diferents punts de vista.

El segon eix temàtic es centra en els programes decoratius dels edificis, relacionant-los també amb les iniciatives de restauració que han fet necessari recuperar tècniques i oficis del segle XIX. El tercer eix es dedica, en el centenari de la seva mort a Lluís Domènech i Montaner i l’Art Nouveau arreu del món, amb l’estudi de les influències rebudes i del mestratge exercit per l’arquitecte arreu del món. Finalment, la secció de recerques i tesis doctorals en curs, que anima estudiants de doctorat i investigadors veterans a compartir anàlisis i opinions, completa els quatre eixos temàtics del programa.

Les sessions del Congrés començaran el 29 de juny i s’estendran fins al dissabte 2 de juliol. Tot i així, com ja és tradicional en un Congrés coupDefouet, entre el 25 de juny i el 9 de juliol es desenvoluparà un ampli ventall d’activitats culturals relacionades amb el Modernisme, totes gratuïtes per als inscrits al Congrés; us recomanem tenir-ho en compte a l’hora de planificar la vostra participació.

Atenció!: Totes les sessions del Congrés seran gravades i posades a la disposició del públic en Internet. La inscripció al Congrés implica el teu acord explícit amb aquest enregistrament i el seu ús posterior.

El preu de la inscripció inclou l’assistència a les sessions del Congrés i els refrigeris de les pauses, així com els àpats oficials i les activitats organitzades i programades al voltant del Congrés. També us dóna accés a les versions escrites de les ponències i comunicacions, algunes de les quals estaran disponibles abans del Congrés i altres després.

El preu especial de 150€ que premia les inscripcions matineres estarà vigent només fins el 15 de novembre de 2022, i després s'incrementarà a 200€ i, en els dies previs al Congrés, a 250€. Els membres de l'Art Nouveau Club, però, podeu gaudir d’un preu encara més reduït: entreu a la vostra zona privada del Club al web per a accedir-hi.

Inscripció al IV Congrés Internacional coupDefouet