Sobre la vida i l’arquitectura

Disponibilitat: En existència

17,00 €

Detalls

L’arquitecte David Mackay ens convida a endinsar-nos en la comprensió de l’entorn urbà en què vivim i a copsar el pes que té en el nostre benestar físic i psíquic. A partir d’exemples concrets de Barcelona i de moltes altres ciutats d’arreu del món, Mackay ens insta, a més, a prendre consciència de la nostra responsabilitat com a ciutadans pel que fa a l’espai públic que construïm i també a exigir aquesta responsabilitat als nostres representants polítics. I ho fa amb una mirada humana i generosa, compartint no només la seva expertesa professional, sinó també de vida.

Aquest va ser el darrer llibre de David Mackay, i el seu llegat esdevé una valuosa eina de reflexió sobre la importància de la qualitat de l’arquitectura i el paisatge urbà en la nostra vida.

David Mackay (Eastbourne, 1933 - Barcelona, 2014), arquitecte britànic. Format a Anglaterra, ha viscut i ha treballat durant gairebé seixanta anys a Barcelona. Soci del despatx MBM Arquitectes, alguns dels seus projectes han estat el disseny urbà de la Vila Olímpica de Barcelona i el Museu del Disseny. Autor de nombrosos llibres, conferències i articles.

Traducció del llibre On Life and Architecture, publicat el 2013 pel RIAS (equivalent al Col·legi d’Arquitectes d’Escòcia).

                                               

Informació addicional

Autor David Mackay
Idiomes disponibles Català, Castellà
Text David Mackay / Maria Lucchetti (traducció i correcció)
Il·lustracions David Mackay
Edita Institut Municipal del Paisatge Urbà
Any 2019
Dimensions 21 x 21
Pàgines 108
Enquadernació Rústica
ISBN Català 978-84-96696-42-6
Español 978-84-96696-43-3

Sobre la vida i l’arquitectura

*Camps necessaris