Pòster Parc Diagonal Mar

6,00 €

El Parc Diagonal Mar, projectat per Benedetta Tagliabue i Enric Miralles, s'estén al llarg de catorze hectàrees vora el mar. Per a superar obstacles urbanístics, el parc es parcel·la dividit, per exemple, per un carrer. Per a mantenir la unitat del parc, uns grans tubs metàl·lics, que alhora serveixen de suport a la il·luminació, "cusen" el parc, apareixent i desapareixent en diferents punts. I el nostre pòster mostra una onírica imatge d'aquests.

El Parc, al carrer Llull, 372, de clara inspiració marina, es va inaugurar al setembre de 2002 i reserva altres sorpreses per gaudir-ne, com l'estany o les dunes que impideixen que la sorra i la sal que transporta el vent perjudiquin la vegetació.

El pòster es va editar al mateix temps que la Ruta del Disseny, una guia que fa un recorregut pels llocs relacionats amb el disseny triats per 100 professionals de diversos àmbits del món de la creació, elaborada per a l'Any del Disseny, en el Centenari del FAD.

Fotògraf: Carlos Iglesias

Mides: 68 x 98

Forma part d'una col·lecció de 4 posters, amb imatges extretes de la guia, que estèticament i simbòlica tenen molta potència.

Per accedir a la fitxa de la Col·lecció Ruta del Disseny (4 posters), cliqueu aquí

Pòster Parc Diagonal Mar