Qui som

BarcelonaBooks és la botiga online de l’Institut del Paisatge Urbà, i us ofereix els millors llibres, activitats culturals i altres productes relacionats amb l’arquitectura i el paisatge urbà de Barcelona i amb el Modernisme i l’Art Nouveau d’arreu del món.

Aquí trobareu des de guies que us portaran de ruta per la Barcelona modernista o els escenaris de les lluites històriques del barcelonins per les seves llibertats, fins a publicacions de gran format i a tot color que us explicaran la història dels barris i de l’arquitectura de la ciutat. També tindreu accés a formar part de l’Art Nouveau Club, una comunitat internacional on els amants d’aquest corrent artístic gaudiran d’avantatges, descomptes, informació, etc. Us podreu inscriure a les activitats que organitzem i adquirir pòsters, desplegables i altres diversos elements.

Els beneficis que generen les vendes d’aquesta botiga virtual reverteixen íntegrament en accions de difusió, protecció i millora del paisatge urbà.

L'Institut del Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona té els seus orígens a l’any 1986, amb la campanya de restauració d’edificis “Barcelona, posa't guapa”. Amb els anys, l’Institut ha ampliat objectius i tasques, treballant per endreçar i regenerar l’entorn urbà i aconseguir així una millora significativa en la qualitat de vida dels ciutadans. Ajuts per a la restauració d’edificis, projectes de rehabilitació i endreçament de l’entorn urbà, o l’ordenament de la publicitat al carrer són algunes de les activitats que duem a terme.

Una de les activitats de l’Institut és la de fer difusió dels valors únics del paisatge urbà de Barcelona perquè veïns i visitants coneguin i identifiquin allò que la fa especial. I això ha fet que, de manera natural, la difusió i la interconnexió amb d’altres municipis i entitats preocupats pels mateixos temes hagi crescut creant xarxes de treball internacionals, com la Ruta Europea del Modernisme, que Barcelona lidera i que aplega. ciutats i entitats d’arreu.

Si voleu contactar amb nosaltres, adreceu-vos a cultura-impuqv@bcn.cat