Col·lecció Pòsters Ruta del Disseny

18,00 €

La col·lecció de pòsters es va editar al mateix temps que la Ruta del Disseny, una guia que fa un recorregut pels llocs relacionats amb el disseny triats per 100 professionals de diversos àmbits del món de la creació, elaborada per a l'Any del Disseny, en el Centenari del FAD. Quatre pòsters que mostren imatges espectaculars de diversos indrets de Barcelona amb un disseny singular.

Pòster Parc Diagonal Mar

El Parc Diagonal Mar, projectat per Benedetta Tagliabue i Enric Miralles, s'estén al llarg de catorze hectàrees vora el mar. Per a superar obstacles urbanístics, el parc es parcel·la dividit, per exemple, per un carrer. Per a mantenir la unitat del parc, uns grans tubs metàl·lics, que alhora serveixen de suport a la il·luminació, "cusen" el parc, apareixent i desapareixent en diferents punts. I el nostre pòster mostra una onírica imatge d'aquests.

El Parc, al carrer Llull, 372, de clara inspiració marina, es va inaugurar al setembre de 2002 i reserva altres sorpreses per gaudir-ne, com l'estany o les dunes que impideixen que la sorra i la sal que transporta el vent perjudiquin la vegetació.

Pòster Edificis Trade

El Edificis Trade constitueixen un clàssic de l'arquitectura contemporània barcelonina i mantenen la seva modernitat. Un conjunt format per quatre torres, tres d'elles interconnectades, concebut pels arquitectes José Antonio Coderch i Manuel Valls i construït entre 1966 i 1969 a l'avinguda Diagonal, una passarel·la de l'arquitectura d'avantguarda.

Un imponent mur cortina envidrat juga amb la llum, natural i artificial i les formes arrodonides amb un espai enjardinat de circulació interior creen un espai particular i alhora obert que dona una coherència racionalista al conjunt.

Pòster Claustre de Sant Pau del Camp

El monestir de Sant Pau del Camp és un dels monuments romànics millor conservats de la ciutat de Barcelona. I del seu conjunt en forma part el claustre que és motiu del nostre pòster.

Aquest claustre és singular, els seus arcs polilobulats són únics a tota Europa i el seu aspecte general, tot i ser la construcció del segle XIII i posterior a la de l’església, mostra clares influències musulmanes.

Els arcs, de tres i cinc lòbuls, estan decorats amb frisos geomètric i vegetals, i descansen sobre columnes geminades, separades entre si.

Els capitells provenen de dos moments cronològics, de transició des del preromànic i clarament romànics, amb animals fantàstics i representacions zoomòrfiques entre motius vegetals. Trobem Adam i Eva amb la serp, lluites de guerrers i d'altres representacions.

Pòster Mural de les Olles

El Mural de les Olles és una obra de Frederic Amat, realitzada per a la inaguració de la nova seu de l'Institut del Teatre, en el recinte de la Ciutat del Teatre, al Mercat de les Flors. 1.500 recipients de fang -olles totes diferente-, manipulats abans de coure'ls, per fer un mural de 17 metros d'amplada i 31 d'alçada,  muntat peça a peça, pel mateix autor amb l'ajut de l'escultor Pere Casanovas.

Es va inaugurar al mateix temps que l'Institut del Teatre, el 21 de novembre de 200

 

Col·lecció de 4 posters, amb imatges extretes de la guia, que estèticament i simbòlica tenen molta potència.

Fotògraf: Carlos Iglesias

Mida de cada pòster: 68 x 98

Preu: 18 €

També es poden adquirir els pòsters per separat. Podeu accedir a la fitxa corresponent clicant als següents enllaços

Pòster Parc Diagonal Mar

Pòster Edificis Trade

Pòster Claustre de Sant Pau del Camp

Pòster Mural de les Olles

Col·lecció Pòsters Ruta del Disseny